1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Különleges borral lépett a piacra csütörtökön egy ausztrál borászat: egy hatliteres palack Imperialt, Ausztrália leghíresebb borát kínálja együtt egy kristály dekantálóval 185 ezer ausztrál dollárért (43,4 millió forint).

A Penfolds borászat öt palack 2012-es Grange Imperialt dobott piacra világszerte. Mivel hatliteres palackozású borhoz nem létezik dekantáló, felkérték Európa legrégebbi üvegcsiszoló vállalkozását, az 1500-as évektől működő Saint-Louis francia céget, hogy készítse el a megfelelő dekantálót.

A hagyományos hétdecis palackozású 2012-es Grange Imperialt több mint 900 ausztrál dollárért kínálják, a hozzá illő Saint-Louis dekantálót is elkészíttették, 2100 ausztrál dollárért lehet megvásárolni.

A páratlan párost kedd este mutatták be a Penfolds adelaide-i pincészetében. A Grange Imperial syrah szőlőfajtából készül, a Penfolds borászat vezető bora. A Wine Advocate borászati szaklap a 2008-as Grange Imperialt a maximális 100 pontra értékelte.

Ezek a hajócsodák sem olcsók

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!