TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nem cicóztak, zsákoltak. 150 milliárd forintot "vert el" a cég egy nap alatt.

A Mol közleménye a Bét oldalán:
A MOL Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2007. június 22-én tett bejelentése alapján, 2007. június 26-án 5.000.000 darab MOL részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén az ING Bank Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével 29.974 Ft/db átlagárfolyamon. A tranzakciót követően a társaság 8.331.127 db "A" sorozatú valamint 578 db "C" sorozatú részvényt birtokol.

A MOL Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2007. június 26-án szerződést kötött az OTP Bank Nyrt-vel mely értelében az OTP Bank Nyrt, mint befektetési szolgáltató az ING Bank Zrt. mellett részt vesz a MOL 2007. június 22-én meghirdetett sajátrészvény vásárlási programjában.


A kérdés már csak az, hogy immár 25 százalék feletti kontroll mellett a "maradék" kb. 3 millió darabot is megveszik, vagy kicsit hagyják visszábbesni az árat, és csak lentebb állnak be.
A portfolio.hu által megkérdezett elemzők szerint ha a Mol saját vételek leállnak, akkor az árfolyam 10-15 százalékot eshet.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.