1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A BP öt topmenedzsere 30 millió fontot (10 milliárd forintot) vesztett a mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.

A társaság vezetőinek bevétele a részvényárak zuhanása miatt csökkent, a Deepwater Horizon áprilisi robbanása óta a vállalat értékpapírjainak ára harmadával esett.

A topmenedzserek 51 millió font értékben rendelkeznek részvényekkel a cégben.

A Patterson Associates könyvelőcég kimutatásai szerint az öt vezető közül Byron Grote pénzügyi igazgató szenvedte el a legnagyobb veszteséget, 8,6 millió fontot (2,9 milliárd forintot) bukott. Tony Hayward októberben távozó vezérigazgató 8,5 millió fontot veszített az idén, ez az összeg közel kétszerese a tavalyi fizetésének és bonuszának. A finomításért és eladásért felelős Iain Conn vesztesége 5,7 millió, a fúrásokat felügyelő Andy Inglisé 6 millió font. Bob Dudley, a Haywardot a vezérigazgatói székben váltó amerikai szakember 2,4 milliót vesztett részvényei miatt.

A hírek szerint a vállalatnál további személycserékre lehet számítani, de bennfentesek állítják, Car-Henric Svanberg elnök távozására - bár sokan várták - belátható időn belül nem kerül sor.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!