TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Hewlett-Packard a várakozásoknak megfelelő negyedéves profitról, és a szakértői előrejelzéseknél valamivel nagyobb bevételről számolt be.

A világ legnagyobb technológiai vállalata 1,77 milliárd dollár, részvényenként 75 cent adózott eredményt ért el a július 31-ével záródott pénzügyi harmadik negyedévben. Ez 6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 1,08 dollár volt, megfelelt a szakértői várakozásoknak. A cég bevétele 11 százalékkal 30,7 milliárd dollárra bővült, a szakértők valamivel kisebb, 30,4 milliárd dollárra számítottak.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.