2010. augusztus 20. 09:04

A Hewlett-Packard a várakozásoknak megfelelő negyedéves profitról, és a szakértői előrejelzéseknél valamivel nagyobb bevételről számolt be.

A világ legnagyobb technológiai vállalata 1,77 milliárd dollár, részvényenként 75 cent adózott eredményt ért el a július 31-ével záródott pénzügyi harmadik negyedévben. Ez 6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 1,08 dollár volt, megfelelt a szakértői várakozásoknak. A cég bevétele 11 százalékkal 30,7 milliárd dollárra bővült, a szakértők valamivel kisebb, 30,4 milliárd dollárra számítottak.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.