TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Újabb nagy felvásárlásra szánta rá magát az amerikai Pfizer, hogy bővítse termékportfólióját: a világ legnagyobb gyógyszeripari csoportja 3,6 milliárd dollárért megveszi a King Pharmaceuticals céget, amely elsősorban fájdalomcsillapítók gyártásában jeleskedik.

A Pfizer egy év leforgása alatt már a második többmilliárd dolláros felvásárlási ügyletet hozza tető alá: tavaly októberben zárult a Wyeth-akvizíció. Ezért a gyógyszeripari cégért 68 milliárd dollárt fizetett a Magyarországon is érdekelt Pfizer. Ezzel az egyesüléssel a Pfizer termékportfóliója egyebek közt biotechnológiai termékekkel és oltóanyagokkal bővült.

A Pfizer-King ügyletet mindkét társaság igazgatótanácsa jóváhagyta. A felvásárlás eredményeképpen 2011-ben és 2012-ben 2 centtel, az azt követő három évben évente 3-4 centtel növekszik az egy részvényre jutó profit.

Az ügylet lezárása az év végén várható.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.