1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az amerikai Procter & Gamble háztartás vegyipari és fogyasztási cikk gyártó 1 százalékos első (a pénzügyi évében harmadik) negyedéves adózott eredménycsökkenéséről, és 7 százalékos forgalombővüléséről számolt be csütörtökön.

A március 31-én zárult  harmadik pénzügyi negyedévben a cég adózott eredménye 2,59 milliárd dollár, részvényenként 83 cent volt, ami elmaradt az egy évvel korábbi 2,61 milliárd dollár, részvényenként 84 centtől. A cég árfolyama közel két százalékkal csökkent a csütörtöki tőzsdenyitás előtti elektronikus kereskedésben a vártnál gyengébb, folyó negyedévre vonatkozó előrejelzésére.

A Procter & Gamble azzal számol, hogy a folyó negyedik pénzügyi negyedévében a részvényarányos eredmény 68-74 cent lesz. A szakértők nagyobb, részvényenként 76 centes profitra számítottak.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!