<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A gyenge jen és a Toyota megemelt profitvárakozása repítette az ázsiai indexet.

A zöld tartományban mozognak az ázsiai piacok, az emelkedésben élen járt a japán Nikkei225 index, amely 3,8 százalékos pluszban zárt. A Toyota emelte profit-várakozását, emellett a jen gyengülése is támogatta az exportőrök papírjait. A jen ugyanis többéves mélypontra süllyedt a fő devizákkal szemben, miután a japán jegybank elnöke, Maszaki Shirakawa tegnap bejelentette, március 19-én lemond, néhány héttel azelőtt, hogy mandátuma lejárna. Ezzel utat engedve a japán jegybank további monetáris lazításainak. Ezen a napon jár le egyébként a japán jegybank két alelnökének megbízatása is.

A Hong Kong-i Hang Seng index 0,7 százalékos, a kínai Sanghai Composite index néhány pontos pluszban áll.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.