TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A gyenge jen és a Toyota megemelt profitvárakozása repítette az ázsiai indexet.

A zöld tartományban mozognak az ázsiai piacok, az emelkedésben élen járt a japán Nikkei225 index, amely 3,8 százalékos pluszban zárt. A Toyota emelte profit-várakozását, emellett a jen gyengülése is támogatta az exportőrök papírjait. A jen ugyanis többéves mélypontra süllyedt a fő devizákkal szemben, miután a japán jegybank elnöke, Maszaki Shirakawa tegnap bejelentette, március 19-én lemond, néhány héttel azelőtt, hogy mandátuma lejárna. Ezzel utat engedve a japán jegybank további monetáris lazításainak. Ezen a napon jár le egyébként a japán jegybank két alelnökének megbízatása is.

A Hong Kong-i Hang Seng index 0,7 százalékos, a kínai Sanghai Composite index néhány pontos pluszban áll.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.