1p

A BÉT honlapján szerda este megjelent tájékoztató szerint a tőzsde vezérigazgatója október 19-i tőzsdenap végéig felfüggeszti az E-Star részvények és kötvények kereskedését.

Mint ismert, az E-Star értékpapírjaival hétfő óta nem lehet kereskedni, mivel a társaság rendkívüli bejelentésre készült kötvényeinek visszavásárlásával kapcsolatban. Az eredeti tervek szerint szerdán megnevezték volna azt a  titokzatos partnert, aki jóval névérték alatt vásárolta volna vissza az adósságpapírokat. Tegnap aztán kiderült, hogy ezzel a befektetővel nem sikerült megállapodni, de a társaság saját forrásból 35 százalékon 4782 darab 1000 forint névértékű E-Star 2012/A kötvényt vásárolt vissza. Emellett a társaság kérte, hogy értékpapírjainak felfüggesztése a hét további részére is érvényben maradjon, mivel további bejelentésekre lehet számítani.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!