<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Alekszej Kudrin volt orosz pénzügyminiszter szerint rövid időre még a mostaninál is alacsonyabb lehet a kőolaj ára. Úgy vélte továbbá, hogy akár már az idei év végén enyhíthetik az Oroszországgal szembeni nyugati szankciókat.

A Davosi Világgazdasági Fórumon felszólaló Alekszej Kudrin úgy vélte, még nem ért mélypontra a kőolaj ára. A lejmenet még tart egy ideig, akár 16-18 dollárra is süllyedhet a nyersolaj ára. Igaz, ezen a szinten már nem marad sokáig, és drágulni kezd - tette hozzá.

A volt orosz pénzügyminiszter úgy vélte továbbá, hogy a Moszkvával szembeni nyugati szankciókat fokozatosan enyhítik az idei év végétől, vagy a jövő év elejétől. Azt mondta, a magánbeszélgetések során számos nyugati üzletember és politikus fejezte ki reményét, hogy mielőbb feloldják a szankciókat.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.