2007. június 8. 11:32

Bár közvetlenül talán nem tartozik a témához, de a tegnapi [[http://www.origo.hu/itthon/20070607kigyulladt.html halálos áldozatot]] is hozó XV. kerületi panel lakástűz ismét rávilágíthat a panel házak műszaki állapotára és azon keresztül árazásukra.

Bár közvetlenül talán nem tartozik a témához, de a tegnapi halálos áldozatot is hozó XV. kerületi panel lakástűz ismét rávilágíthat a panel házak műszaki állapotára.

Már csak azért is, mert Orosz Csaba riportja már májusban is figyelmeztetett, a paneles épületek tűzvédelmileg nem megfelelően épültek, és az azóta eltelt időben lefolytatott felújítások nem vették figyelembe a hatályos jogszabályokat.

A panel lakások négyzetméterára évek óta stagnál, kis mértékben esik. Kérdés, hogy az ilyen tragédiák, illetve a felújítási munkálatok elhúzódása beépülnek-e és ha igen milyen mértékben és mennyi idő alatt a panellakások áraiba.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.