<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Stabilan tartja magát a forint árfolyama a 220 forintos szinteken a svájci frankkal szemben, mely egyre inkább a további gyengülést valószínűsíti. CHF/HUF technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

CHF/HUF napi :

Figyelemmel kísérve a forint mozgását folytatom a korábbi elemzéseket (lásd: Nem képes érdemben erősödni a forint a frankkal szemben, illetve Hogyan lesz 240 forintos a svájci frank).

Három hete tartja magát a forint a 220 forintos szinteken, mely sajnos, nem jó ómen a közeljövőre nézve.

Ezen időszak alatt egy szűk sávot - bázist - épített ki, melyből további gyengülésbe válthat, komolyan veszélyeztetve az eddig kiváló ellenállást 225 forintnál. E szint áttörése, komoly gyengülési hullámot indíthat el, melyet a korábbi cikkekben már felvázoltam.
Jobb esetben a nyári időszak kioldalazással telhet és ha számottevő erősödés nem következik be, csak idő kérdése a 220 felett stabilizálódó forint.Tőzsdeklub - ggabor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.