2018. január 25. 08:07

Továbbra is felfele tart az olaj ára, annak ellenére, hogy egyre több elemző vár korrekciót.

A Brent olajfajta hordónkénti ára több mint három éve legmagasabb szinten, 71 dollár fölött állt csütörtök kora reggel. Az erősödés azért lehet meglepő, mert szerdán úgy tűnt megtorpan az áremelkedés arra a hírre mely szerint amerikai olajkészletek váratlanul emelkedhettek az elmúlt héten, ami nem kis meglepetés azok után, hogy az előző kilenc héten keresztül az EIA minden alkalommal csökkenésről számolt be. Az API jelentése szerint közel 4,8 millió hordóval nőttek a kőolajkészletek az Egyesült Államokban, míg a piaci konszenzus 2 millió hordós ugrást várt.
 

Az északi-tengeri Brent márciusi jegyzése csütörtök reggel fél hét körül 71,05 dolláron, 2014 december 3-a óta legmagasabb szinten állt, ami 52 cent drágulás a szerdai zárértékéhez képest. A nyersolaj árának mostani emelkedése mögött a szakértők szerint elsősorban a dollár látványos gyengülése áll.
 
mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.