2010. április 14. 06:21

Történetének legjobb első negyedéves eredményét könyvelte el a világ első számú chipgyártója, az Intel: kedden közzétett gyorsjelentése szerint 44 százalékos bevétel-növekedésre tett szert, felülmúlva az elemzők előzetes várakozását.

Az adózott eredmény 2,4 milliárd dollár volt, részvényenként 43 cent, az egy évvel korábbi 629 millió dollárt, illetve részvényenként 11 centet követően. A növekedés meghaladta a részvényenként 38 centre becsült előrejelzéseket.

Az Intel bevétele 10,3 milliárd dollárra emelkedett, szintén meghaladva az elemzők 9,84 milliárdos becslését. A vállalat 10,2 milliárd dollár bevételt jelez előre a második negyedévre.

Az Intel-részvények árfolyama kedden a kereskedést 22,76 dolláron zárta a New York-i tőzsdén, majd 4,1 százalékos erősödéssel 23,70 dollárra nőtt a tőzsdezárást követő nem hivatalos kereskedésben.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.