2007. június 12. 07:34

Csendesen nyitott a tőzsde és a forint is. Az előbbi minimális csökkenést, míg a forint némi erősödést mutat.

Lusták voltak nyitáskor a brókerek, a Bét szerény forgalom mellett 50-100 pont körüli mínuszt mutat. Az üres könyveknek köszönhetően némi vevői érdeklődés esetén könnyen átfordulhat pluszba az index. A tegnap előrejelzett sávozás a hét első felében valószínű meglesz, mindenki Amerikától várja az iránymutatást. Tegnap bejelentették, hogy a Rahimkulov család vett még egy kis Molt, az kedd reggel közzétett inflációs adat pedig a várakozásoknak megfelelően csökkent: az idén májusban 0,8 százalékkal nőttek a fogyasztói árak az előző hónaphoz képest, és 8,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet.

A májusi inflációról kedden megjelenő adatok átmenetileg élénkíthetik a forint kereskedelmét, de a magyar valuta várhatóan így is 253,20-254,50 között marad a nap folyamán, jósolják a devizapiaci kereskedők.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.