TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csütörtökön beszakadt a japán tőzsde, a Nikkei a reggeli gyenge kínai BMI, és Ben Bernanke nyugtalanító kijelentése okán.

A csütörtöki záráskor a japán Nikkei 7,3 százalékot zuhant, és a jen is erősödött a dollárral szemben (103,7-ről 101,8-as szintre). A tőzsdeindex esésének egyik oka, hogy a HSBC kínai beszerzési menedzser indexe 50 pont alá esett, a másik pedig Ben Bernanke, a Fed elnökének szerdai bejelentése.

A rossz hírek hatására Ázsia többi meghatározó tőzsdindexe is esést mutat. A hongkongi Hang Seng 2,53 százalékkal, a Shanghai Composite 1,15 százalékkal, az Asia Dow 2,83 százalékkal, a dél koreai Kospi 1,24 százalékkal, az ausztrál S&P/ASX 1,99 százalékkal csökkent.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.