1p

A BÉT honlapján megjelent közlemény szerint a Raiffeisen Bank Zrt. azonnali hatállyal felmondta az E-Star ESCO Kft-vel korábban kötött valamennyi hitelszerződését.

A hitelszerződésekben az E-Star készfizető kezes.

Elképzelhető‘, hogy ebből‘ fakad az újabb, március 14-re összehívott közgyűlés, ahol az igazgatóság mégis 50 millió új részvény kibocsátására kaphat felhatalmazást, amit a hitelező‘k vehetnek át a kintlevőségek fejében. Az érlelő‘dő‘ csődegyezségről továbbra sincs hír.

A cég vezetése december 20-án közölte szintén a BÉT honlapján, hogy a hitelezők a korábbi határozati javaslatban foglalt 5 millió új részvénnyel kibocsátásával szemben 50 millió új részvényt szeretnének. Ennek ellenére a társaság közgyűlése az előbbi verzióra szavazott az év elején.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!