TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Erősödött a tokiói értéktőzsde irányadó indexe pénteken, és a térség többi vezető börzéje is emelkedéssel zárt, a még nyitva tartó piacok mutatói szintén pluszban álltak.

Pénteken a tokiói értéktőzsde Nikkei225 indexe 3,5 százalékkal 13 677,32 pontra nőtt, június 5-ike óta a legmagasabb szinten zárt. A kereskedést bő egy százalék emelkedéssel kezdte, és a tőzsdemutató folyamatosan a csütörtöki záró érték fölött mozgott zárásig, részben azokra a felerősödött várakozásokra, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed rövid időn belül biztosan nem állítja le gazdaságélénkítő programját. Erősítette a befektetők bizalmát a pénteken nyilvánosságra hozott több kedvező japán makrogazdasági adat is.

Pénteken a részvények szélesebb körét felölelő Topix index 3,2 százalékkal 1133,84 pontra emelkedett.

A már szintén bezárt szöuli tőzsde 1,65 százalékos emelkedéssel, a tajvani börze 2,3 százalék növekedéssel fejezte be a napot. A még nyitva tartó hongkongi börze 1,09 százalékos, a sydney-i pedig 0,1 százalékos pluszban állt a tokiói tőzsdezáráskor.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.