1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Massachusetts állam pénzügyi felügyelete kétmillió dolláros bírságot szabott ki a Citigroupra amiatt, hogy a bank munkatársa szabályellenesen információkat juttatott el a sajtónak a Facebookról, annak tőzsdei bevezetése előtt.

A pénzügyi hatóság állásfoglalása szerint a bank azóta már eltávolított dolgozója az értékpapírtörvény szabályait felrúgva a bank elemzői által készített információkat juttatott el a sajtónak a Facebook várható üzletmenetéről, illetve a szociális hálózatot fenyegető kockázatokról.

Korábban bírálatok kereszttüzébe került a Citigroup mellett a kibocsátást szervező másik bank, a Morgan Stanley is, mivel kiválasztott ügyfeleknek információkat juttatott el a Facebook pénzügyi helyzetéről.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!