2007. szeptember 11. 13:24

 

Múltkor beszámoltunk róla, hogy Mozilo (nem Mozzila, bár kinézetre...), CFC CEO-ja nem győzött megválni cége paprjaitól, míg a BoA team azon ügyködött, hogy belevásároljon a cégbe. Hát bele is vettek... . A hír amikor kijött, a papír nyitás előtt vagy 20% pluszban volt, hogy aztán 0,5% pluszban zárjon... . Azóta szánkózik a meredek hegyoldalon... . A BoA 18USD-on válthatja át a papírját CFC részvényre, az ár most nyitás előtt 16,5USD... .Upps.

Mert a kis injekció nem volt elég. A hírügynökségek azt szivárogtatták ki, hogy a CFC újabb injekcióra vár...hasonlóan a BoA struktúrájához (átváltható kötvény).

Ez nagyon úgy néz ki hogy, minél később invesztálsz a cégbe, annál jobban jársz... . Szegény részvényesek, ezek a papírok mind-mind elsőbbségben lesznek a tőkestruktúrában... . Jó kis szivatás... . Bár én biztos nem vettem volna bele, ha a kapitány is elhagyta már a hajót és csak lélekben van ott.... .

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.