2007. szeptember 11. 13:24

 

Múltkor beszámoltunk róla, hogy Mozilo (nem Mozzila, bár kinézetre...), CFC CEO-ja nem győzött megválni cége paprjaitól, míg a BoA team azon ügyködött, hogy belevásároljon a cégbe. Hát bele is vettek... . A hír amikor kijött, a papír nyitás előtt vagy 20% pluszban volt, hogy aztán 0,5% pluszban zárjon... . Azóta szánkózik a meredek hegyoldalon... . A BoA 18USD-on válthatja át a papírját CFC részvényre, az ár most nyitás előtt 16,5USD... .Upps.

Mert a kis injekció nem volt elég. A hírügynökségek azt szivárogtatták ki, hogy a CFC újabb injekcióra vár...hasonlóan a BoA struktúrájához (átváltható kötvény).

Ez nagyon úgy néz ki hogy, minél később invesztálsz a cégbe, annál jobban jársz... . Szegény részvényesek, ezek a papírok mind-mind elsőbbségben lesznek a tőkestruktúrában... . Jó kis szivatás... . Bár én biztos nem vettem volna bele, ha a kapitány is elhagyta már a hajót és csak lélekben van ott.... .

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.