2007. augusztus 28. 10:41

A story egyre pikánsabb...

Nagy volt az öröm, amikor a BoA bejelentette, hogy 2bn USD-t beletöm a CFC nevű feneketlen lyukba. A részvény közel 30%-t emelkedett nyitás előtt (26USD), hogy ezek után +-0%-ban zárjon aznap. Azóta zakózik lefele, és már ismét 20USD alatt lehetett megkaparintani ezt a gyöngyszemet tegnap.

De nézzük mit csinált a vállalat CEO-ja, míg a BoA azon gondolkodik, hogy csíphetne meg egy darabot ebből a ritka gyémántból.

(Forrás: www.marketwatch.com)


Ez bizony nagyon úgy néz ki, hogy a derék Angelo R Mozilo szabadult a papíroktól (324.000db).... . Szinte egyedüli kivételként. Hiszen tegnap a média nagyban harangozta, hogy a nagy bankok (C, WFC etc) vezetői kapkodták be a papírokat aug. elején a depóikba.

A CFC storynak ez biztos nem lesz az utolsó oldala, így kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket.... .

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.