2007. augusztus 28. 10:41

A story egyre pikánsabb...

Nagy volt az öröm, amikor a BoA bejelentette, hogy 2bn USD-t beletöm a CFC nevű feneketlen lyukba. A részvény közel 30%-t emelkedett nyitás előtt (26USD), hogy ezek után +-0%-ban zárjon aznap. Azóta zakózik lefele, és már ismét 20USD alatt lehetett megkaparintani ezt a gyöngyszemet tegnap.

De nézzük mit csinált a vállalat CEO-ja, míg a BoA azon gondolkodik, hogy csíphetne meg egy darabot ebből a ritka gyémántból.

(Forrás: www.marketwatch.com)


Ez bizony nagyon úgy néz ki, hogy a derék Angelo R Mozilo szabadult a papíroktól (324.000db).... . Szinte egyedüli kivételként. Hiszen tegnap a média nagyban harangozta, hogy a nagy bankok (C, WFC etc) vezetői kapkodták be a papírokat aug. elején a depóikba.

A CFC storynak ez biztos nem lesz az utolsó oldala, így kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket.... .

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.