2007. október 22. 12:16

Folytatjuk közkedvelt pénzügyi szappanoperánkat

SEC In da house.... . Énekelhetnénk most. A CFC derék motorosa, Angelo Mozzilo, akinek több mint érdekes részvényeladásairól többször beszámoltunk, most már az amerikai pénzügyi felügyelet figyelmét is felkeltette, és nyomoznak a CEO rejtélyes időzítésű részvényeladásai után.


Ez a legjobb USA szappanopera Bernie Ebbers (Wcom) és az Enron pénzügyi mágusai óta.... . Persze a Parmalatot se hagyjuk ki a hedgefundjukkal, melynek a "buco negro" - "fekete lyuk" nevet adták találóan... .

A BoA 18USD-os beszállása a CFC-be, mellyel mintegy magukat szerették volna saját hajuknál fogva kirántani a gödörböl szintén visszásan sül el, hiszen nemhogy a BoA szörnyűséges negyedévet produkált a múlt héten, de a CFC is várhatóan ma 14,5 körül nyit majd.... . A CFC vélenyem szerint be fog csődölni, hacsak vki nem menti meg... . Talán majd erre is képeznek egy mega SIV-t?

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.