1p

Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be az illetékes törvényszékre - közölte a társaság szombaton hajnalban a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A törvényszék a társaságot a további döntésig ideiglenes fizetési haladékban részesítette. Az E-Start tájékoztatása szerint a csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet azért adták be, mert a társaság nem tudott határidőre eleget tenni fizetési kötelezettségeinek, ezzel megnyílt a hitelezők felszámolási eljárás megindítására vonatkozó joga.
    
A társaság célja, hogy a csődeljárás során hitelezőivel csődegyezséget kössön, biztosítva ezzel a cég további működését.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!