2007. június 7. 08:28

Kína ismét felfele zárt, ám az európai piacok enyhe mínuszokkal nyitottak. Nem kivétel a BÉT sem.

A nagy amerikai ijedtség nem nyomta rá a reggeli kereskedésre a bélyegét. Ugyan enyhe mínuszban van az index, de ez elsősorban a Richternek és az OTP-nek köszönhető. A Mol továbbra is tarja magát a 24500 forintos szinttel küzd.
Bár egy csomó jel mutat arra, hogy esnünk kellene, a piac egyelőre nem adja meg magát (bár inkább úgy is foglamazhatnánk, hogy a Mol). Inkább türelmes várakozásra voksolnánk, mint hogy amolyan rulettjátékos módjára bármilyen irányba elhamarkodottan pozíciót vegyünk fel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.