2007. június 7. 08:28

Kína ismét felfele zárt, ám az európai piacok enyhe mínuszokkal nyitottak. Nem kivétel a BÉT sem.

A nagy amerikai ijedtség nem nyomta rá a reggeli kereskedésre a bélyegét. Ugyan enyhe mínuszban van az index, de ez elsősorban a Richternek és az OTP-nek köszönhető. A Mol továbbra is tarja magát a 24500 forintos szinttel küzd.
Bár egy csomó jel mutat arra, hogy esnünk kellene, a piac egyelőre nem adja meg magát (bár inkább úgy is foglamazhatnánk, hogy a Mol). Inkább türelmes várakozásra voksolnánk, mint hogy amolyan rulettjátékos módjára bármilyen irányba elhamarkodottan pozíciót vegyünk fel.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.