2011. december 19. 06:40

1,3 alá is benézett az euró-dollár keresztárfolyam Észak-Korea kommunista vezetőjének, Kim Jong-Ilnek a halálhírére. A szombaton szívinfarktusban elhunyt vezető távozása bizonytalanságot keltett a piacokon, a részvények estek, a dollár és a frank pedig erősödött.

A dollár így ismét január közepén nem látott szinteken van az euróval szemben. Jelenleg, magyar idő szerint 7-30-kor 1,3007-en áll a jegyzés.

Az euró a frankkal szemben is jelentősen, bár a dollárnál kisebb mértékben veszített értékéből, és a jegyzés november eleje óta először áll újra 1,22 alatt. A Svájci Nemzeti Bank (SNB) által szeptember elején bejelentett árfolyamküszöb óta csak ritkán és maximum 1-2 napig tudott a jegyzés 1,22 alá süllyedni.

A forintot az euróval szemben jelenleg 304,4-en jegyzik. Egy dollárért 233,7, míg egy frankért 249,43 forintot kell adni.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.