2007. június 6. 14:45

A Közép-Európai Ingatlan és Befektetési Kiállítás (CEPIF) díjkiosztóján két magyar érdekeltségű cég is kitüntetést kapott. Mind a kettő rajta van a szponzorlistán.

A Közép-Európai Ingatlan és Befektetési Kiállítás (CEPIF) díjkiosztóján két magyar érdekeltségű cég is kitüntetést kapott.

A Bét-re készülő Orco az Andrássy úti Avenue Gardenssel a "Legjobb Lakóingatlan-fejlesztés" díját míg a Trigánit a Hilton Budapest WestEnd Hotellel a "Legjobb szálloda", a WestEnd City Centerrel a "Legjobb bevásárlóközpont" díját kapta (a Trigánit a WestEnd Hotellel már tavaly is díjazott volt).

A Varsóban már negyedik alkalommal megrendezett kiállításon hat kategóriában jutalmazták a fejlesztőket. Az esemény főszponzora többek között a Trigránit, míg a gála szponzora az Orco volt. Igaz jóval többen szponzorálták az CEPIF-t, mint ahányan díjat kaptak. Kár, hogy az esemény honlapján még nem érhető el a tegnapelőtti díjkiosztás eredménye.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.