2013. február 4. 06:34

Napról napra régen látott csúcsokat dönget a dollár.

Péntek délután komoly mozgások rázták fel az unottan egyre feljebb kapaszkodó árfolyamot és ennek köszönhetően betekintett az 1,37-es szint fölé, ám megtartani már nem tudta. A 4 óráson kialakult kanócos gyertya a megnövekedett volatilitás és az árfolyam megtorpanását jelezheti, miután elérte a korábban már említett célárat.

Az 1,36-os szint támaszként lépett elő és a követező jelentős ellenállást 1,3750-nél találunk, ami egy százötven pipes zónát jelent. Ebben stabilizálódhat az árfolyam, de 1,36 alá visszaesve már korrekció indulhat. Naposon a nagyobb kanóc lehet figyelmeztető jel a további emelkedés szempontjából.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.