2013. február 4. 06:34

Napról napra régen látott csúcsokat dönget a dollár.

Péntek délután komoly mozgások rázták fel az unottan egyre feljebb kapaszkodó árfolyamot és ennek köszönhetően betekintett az 1,37-es szint fölé, ám megtartani már nem tudta. A 4 óráson kialakult kanócos gyertya a megnövekedett volatilitás és az árfolyam megtorpanását jelezheti, miután elérte a korábban már említett célárat.

Az 1,36-os szint támaszként lépett elő és a követező jelentős ellenállást 1,3750-nél találunk, ami egy százötven pipes zónát jelent. Ebben stabilizálódhat az árfolyam, de 1,36 alá visszaesve már korrekció indulhat. Naposon a nagyobb kanóc lehet figyelmeztető jel a további emelkedés szempontjából.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.