2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az Egis Nyrt. üzleti éve első negyedévében - 2008. október-decemberben - 28,5 milliárd forint árbevétel mellett 5,8 milliárd adózás előtti eredményt ért el az előzetes adatok szerint - közölte a társaság.

Az Egis Nyrt. üzleti éve első negyedévében - 2008. október-decemberben - 28,5 milliárd forint árbevétel mellett 5,8 milliárd adózás előtti eredményt ért el az előzetes adatok szerint - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Az árbevételhez mintegy 3 milliárd forinttal, az eredmény növekedéséhez pedig mintegy 2 milliárd forinttal járult hozzá egyes szállítások előrehozatala, amelyet üzleti okok indokoltak. Az első negyedévről szóló részletes tájékoztatót a társaság 2009. február 9-én teszi közzé.


Az Egis Gyógyszergyár Nyrt. a szeptember 30-án zárult előző üzleti évében 96,0 milliárd forint árbevételt és 13,959 milliárd forint adózott eredményt ért el nem konszolidáltan. A forgalom 3,8 százalékkal, míg a profit 82,1 százalékkal nőtt az előző üzleti évhez képest.

Az előző üzleti év negyedik negyedévében, 2008. július-szeptember között a gyógyszergyár árbevétele 24,275 milliárd forint volt, a bázishoz képest 5,2 százalékkal bővült, adózott eredménye több mint duplájára, 5,883 milliárd forintra nőtt az előző évi 2,483 milliárd forintról.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!