1p

Az Új Magyarország Lakásfelújítási Program iránt továbbra is sokan érdeklődnek, az elmúlt három hét alatt újabb 500 lakás pályázata érkezett be az Önkormányzati Minisztériumba, így összesen 1900 lakást újítanak fel a támogatásával.

Az Új Magyarország Lakásfelújítási Program 2008. február 1-jén indult az Önkormányzati Minisztérium által kiírt három pályázattal: a Panelprogrammal, a Kéményfelújítási programmal és az Ökoprogrammal.

Az Ökoprogram keretében a távfűtésű lakások hőfogyasztásának szabályozására és mérésére lehet pályázni, ami összesen 650 ezer távfűtéses lakást érint, a rendelkezésre álló keret 1,5 milliárd forint. A megújult Panelprogramban maximális, lakásonként adható állami támogatás 400 ezer forintról 500 ezer forintra emelkedett.

A Kéményfelújítási program célja az egycsatornás gyűjtőkémények biztonságtechnikai felújításának támogatása. A panelprogram és a kéményfelújítási program rendelkezésre álló kerete 10 milliárd forint. A közlemény hangsúlyozza, hogy az összesen 11,5 milliárdos támogatási keret várhatóan 34,5 milliárd forintnyi építőipari megrendelést jelenthet. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!