2007. június 7. 14:58

A nap elejei hezitálás után kora hirtelen esés következett, végül mérsékelt, 82 pontos eséssel zárt a tőzsde.


Napi statisztika
Sziklaszilárd teljesítményt mutatott a Mol, amely 10 milliárd feletti forgalomban 0,8 százalékos emelkedést követően 24600 forinton zárt. Jelentős forgalmat ért el az OTP is, ám itt az eladók domináltak, minek következtében 70 forintos esést és 9380-as záróárat láthatott a nagyérdemű. Hullámvasutazás után két forintot emelkedett a Magyar Telekom, amely 954 forint lett. A nap lúzerének a Richter bizonyult, a 36450 forintos záró 4 százalékos esést jelent.Ami a következő napokat illeti indexileg a chart nem túl pozitív. A korábbi rés lehet alul ami megfoghatja az esést/csorgást, onnan várható némi visszapattanás. Ha az OTP-Richter páros kicsit megembereli magát, akkor pedig küzdhet az index a felső vonallal, ami tegnap sikeresen átütött.

A külföldi előjelek sem túl optimisták, az amerikai államkötvények ma átlépték a lélektani 5 százalékos szintet.
10-Yr Bond 5.09% Up 0.12

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.