2p

.'''''A fegyereket kivonni? Na, azt nem, profit profit - ettől leszel fitt!''''' "A több ezer halottat követelő mexikói drogháborúban használt fegyverek 90 százaléka az Egyesült Államokból származik, az Obama-kormány mégsem erőlteti az amerikai fegyvertartási jog szigorítását"-írja a GazdaságiRádió

NEHOGY VALAKI MEGIJEDJEN, Obama sem mindenható... a fegyverlobbi erősebb?!

A több ezer halottat követelő mexikói drogháborúban használt fegyverek 90 százaléka az Egyesült Államokból származik, az Obama-kormány mégsem erőlteti az amerikai fegyvertartási jog szigorítását - olvasható a Newsweek magazin legfrissebb számában.
Feltételezések szerint több mint 7 ezer ember halálát okozták tavaly január óta a mexikói drogkartellek közötti területháborúk.

Eric Holder igazságügy-miniszter korábban még kiállt amellett, hogy visszaállítsák a nagy tűzerejű, félautomata támadó fegyverek lakossági forgalmazásának 2004-ben lejárt tilalmát. A befolyásos fegyverlobbi azonban közbelépett.
Forrás: Gazdasági Rádió

MIBŐL IS ÉLNE MEG SZEGÉNY AMERIKA? Az olajból? Esik! A dollár megszűnik kulcsvaluta lenni, rebesgetik..

A FEGYVER A LEGTISZTÁBB ÜZLET, piszkos pénz, de ha messziről lövöldözöl, nem lesz véres..

EZÉRT KELLENEK A NAGYTÁZEREJŰ FEGYVEREK...

A fegyereket kivonni? Na, azt nem, profit profit - ettől leszel fitt!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!