2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Alig indult el a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, máris felfüggesztették az E-Star papírjainak kereskedését. Pedig most egyik irányba sem történt jelentős elmozdulás, valószínűbb, hogy a menedzsment készül fontos bejelentéssel, erre utal, hogy a kötvények kereskedése is szünetel.

Fél órával a nyitás után 435 forinton felfüggesztették az E-Star részvényeinek kereskedését. Az árfolyam 1,16 százalékkal volt magasabb a péntekinél. Ezzel egyidőben az E-Star2012/A, a E-Star2014/A, az E-Star2015/A, a E-Star2016/C típusú kötvények kereskedése is megállt.

A felfüggesztés oka egyelőre nem ismert, de az előjelekből arra lehet következtetni, hogy fontos bejelentésre készül a vállalat menedzsmentje. Mint ismert, az E-Starnak október 24-én jár le egy kötvénye, melynek refinanszírozása egyelőre nincs megoldva. Lehetséges, hogy a cég menedzsmentje most ezzel kapcsolatos bejelentésre készül.

"A Kibocsátó 2012. október 15-én arról tájékoztatta a Tőzsdét, hogy az elkövetkező napokban a társaság olyan nagy horderejű bejelentéseket kíván tenni, melyek az általa kibocsátott részvények és kötvények árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatják, erre tekintettel kérte részvényei és kötvényei kereskedésének felfüggesztését" - olvasható a BÉT honlapján. A hír szerint a szerdai zárásig tart a felfüggesztés. 

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!