2013. július 24. 13:55

Nettó 6 milliárd forint keretösszegben - amely a felével növelhető - a kezelésében lévő ingatlanok helyreállítására írt ki nyílt közbeszerzést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A keretmegállapodás alapján megrendelt munkák értéke 20-400 millió forint. A jellemző munkák között a várak falkoronáinak védelme, várfalazás, műemléki épületek tető-, illetve homlokzat felújítási munkái szerepelnek.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három üzleti év átlagában évi nettó 300 millió forint árbevétellel rendelkezik. Az árbevételből évi nettó 100 millió forintnak műemléki felújításból kell származnia.

Az ajánlattétel határideje szeptember 2. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy csak a különböző munkanemek fajlagos árai számítanak az értékelésnél.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.