2013. július 24. 13:55

Nettó 6 milliárd forint keretösszegben - amely a felével növelhető - a kezelésében lévő ingatlanok helyreállítására írt ki nyílt közbeszerzést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A keretmegállapodás alapján megrendelt munkák értéke 20-400 millió forint. A jellemző munkák között a várak falkoronáinak védelme, várfalazás, műemléki épületek tető-, illetve homlokzat felújítási munkái szerepelnek.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három üzleti év átlagában évi nettó 300 millió forint árbevétellel rendelkezik. Az árbevételből évi nettó 100 millió forintnak műemléki felújításból kell származnia.

Az ajánlattétel határideje szeptember 2. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy csak a különböző munkanemek fajlagos árai számítanak az értékelésnél.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.