2007. június 6. 14:54

A záró szakasz előtt úgy tűnt, csak nem akarunk beesni, aztán végül mindent lenyomtak. A nyugati és az amerikai piacot elnézve persze ez volt a normális.

A néhány napja előrerevetített range-trade lehetősége gyorsan megbukott, bár igaz, ami igaz - összehasonlítva a lengyelekkel akik ma egy 2,3 százalékos mínuszba futottak bele - derekasan küzdöttek a magyar huszárok. A 0,8 százalékos esés nem lenne durva, csak épp az alsó ellenállás tört. Ha valami csoda folytán az amerikaiak meg a kínaiak nem produkálnak optimista napot, akkor holnapra kijár egy nem túl nagy - 300 pont körüli - pofon. Aztán a korábbi ellenállási szintnél megint kiderül az igazság. A nagy papírok közül ahogy azt tegnap jeleztem egyedül a Mol mutat erőt, és enélkül már ma is méretesebb zakót öltöttek volna a brókerek. (Na ez nagyon rossz szójáték volt, mindenkitől elnézést érte).

A nap számokban:
Bux: 26517.93 (-211.15 pont, -0.79%). 30,6 milliárd forint volt a részvénypiaci forgalom. Az OTP 9450 forinton zárt (182 forintos, 1,89 százalékos csökkenés), a Mol ára nem változott (24400 forint). A Richter 350 forintot gyengült, a vége 38000, forintban hasonló esést produkált az Egis is, ahol a záróban 20950 forinton kötötték. A Magyar Telekom 952 forinton zárt ez 5 forintos mínuszt jelent.

Lehet nézegetni a chartot.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.