TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hétfőn minden a japán tőzsdének, a Nikkei 225 kezére játszott. Nem elég, hogy jó makrogazdasági adatok érkeztek, még a jen is gyengült.

A tokiói tőzsde 4,94 százalékos pluszban zárta a hétfői napot, hála 4,1 százalékos GDP-növekedés miatt, míg az elemzők csak 3,5 százalékos emelkedést várt.

A japán folyó fizetési mérleg is pozitívabban alakult a vártnál, 750 milliárdos többletet mutatott, és így több mint kétszerese a várt 350 milliárd jennek.

A kínai tőzsde ma egészen szerdáig zárva tart. Ugyanakkor több makrogazdasági adat napvilágot látott a kelet-ázsiai országban, például a külkereskedelmi többlet, ami 20,43 milliárd dolláros többletet mutatott áprilisban. A kínai export növekedés mérséklődött, az import pedig csökkent. Az ipari termelés 9,2 százalékkal bővült, ami alig kisebb a várt 9,4 százaléknál.

Mások:

A dél-koreai Kospi 0,46 százalékkal,  az Asia Dow 1,04 százalékkal, a Sensex 016 százalékkal, valamint a szingapúri tőzsde 0,57 százalékkal emelkedett.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.