TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Ugyan a meglehetősen visszafogott várakozásokat teljesítette, ám az egy évvel korábbi számokhoz képest jócskán visszaesett a HP nyeresége az első pénzügyi negyedévében.

Szerdán a tőzsdezárás után közölte az első pénzügyi negyedévére vonatkozó számait a HP, melyek az egy évvel korábbiakhoz képest jelentős visszaesést mutatnak. A társaság forgalma 30,04 milliárd dollár lett, szemben a bázisidőszak 32,3 milliárdjával. A nettó profit 1,47 milliárdot, vagyis részvényenként 73 centet tett ki, míg egy évvel korábban összességében 2,6 milliárd, míg részvényenként 1,17 dollár volt a nyereség.
Az elemzők ugyanakkor számítottak a gyengébb negyedévre, így az eredmények az  előzetes várakozással összhangban voltak. A cég részvényei a zárás utáni kereskedésben így is 1,5 százalékkal estek.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.