TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A gyenge kínai kiskereskedelmi, ipari adatok és a pozitív amerikai munkaerőpiaci adatok tartják egyensúlyban az ázsiai piacok "pénzügyi auráját".

A gyenge kínai adatokat leginkább a két kínai index sínylette meg, ugyanis a Shangahi Composite 0,33 százalékos eséssel fejezte be a hétfői napot, míg hongkongi Hang Seng majdhogynem változatlan maradt, mindössze 0,04 százalékponttal csökkent.

A kistigris negatív auráját az amerikai munkaerőpiaci adatok tartják egyensúlyban, amit leginkább a japán tőzsdeindex lovagolt meg. A Nikkei 225 0,53 százalékkal emelkedve 12 349 ponton zárt. Ezt a lendületet követte az Asia Dow +0,59 és a S&P/ASX 200 +0,5 százalékkal.

A dél-koreai Kospi a kínaiakhoz hasonlóan gyengült, méghozzá -0,13 százalékpontot.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.