2013. január 14. 06:13

Gyengülő pályára állhat a svájci frank, ami a frankhitelesek számára most különösen jó hír lehet, hiszen a forint napok óta gyengélkedik. Euró-frank technikai elemzés.

Napos: A múlt hét végén megindulva elhagyta azt a tavaly szeptemberi szintet, mely komoly akadálynak bizonyult az elmúlt néhány hónapban, így megtörni látszik a jég. A hosszas oldalazást követően kiépülhet egy emelkedő trend. Az 1,2166-os szint pénteki áttörésével megnyílni látszik a tér felfelé és ezzel az 1,2249 és 1,2382-es célárakat jelöli ki napos szinten. Ezek eléréséhez viszont még két komolyabb ellenállást is le kell majd küzdeni: az 1,2222-es és 1,2332-es szinteknél. Korábban az emelkedésnek problémát okozó szintek, mint az 1,2115 és az 1,2130 támaszokká léptek elő, így visszatesztelve ezekről fordulhat ismét felfelé a kurzus.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.