2013. január 14. 06:13

Gyengülő pályára állhat a svájci frank, ami a frankhitelesek számára most különösen jó hír lehet, hiszen a forint napok óta gyengélkedik. Euró-frank technikai elemzés.

Napos: A múlt hét végén megindulva elhagyta azt a tavaly szeptemberi szintet, mely komoly akadálynak bizonyult az elmúlt néhány hónapban, így megtörni látszik a jég. A hosszas oldalazást követően kiépülhet egy emelkedő trend. Az 1,2166-os szint pénteki áttörésével megnyílni látszik a tér felfelé és ezzel az 1,2249 és 1,2382-es célárakat jelöli ki napos szinten. Ezek eléréséhez viszont még két komolyabb ellenállást is le kell majd küzdeni: az 1,2222-es és 1,2332-es szinteknél. Korábban az emelkedésnek problémát okozó szintek, mint az 1,2115 és az 1,2130 támaszokká léptek elő, így visszatesztelve ezekről fordulhat ismét felfelé a kurzus.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.