1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Bevétele alapján Európa legnagyobb befektetési bankja, a Deutsche Bank jóval a várt feletti harmadik negyedéves eredményről számolt be kedd reggel.

Míg az elemzők 343 millió eurós negyedéves profitot vártak a frankfurti székhelyű banktól, addig a tényleges eredmény 725 millió euró lett. Tavaly ilyenkor a német bank 1,21 milliárd eurós veszteségről számolt be, miután jelentős leírásra kényszerült a Deutsche Postbank felvásárlásával kapcsolatban.

A Deutsche Bank egyébként október elején jelentette be, hogy nem tudja tartani éves profitcélját, és 500 fős leépítést valósít meg, mivel jelentősen csökkent értékpapír-üzletágának bevétele.

A bank részvényei idén 27 százalékkal csökkentek az idei évben, és mostani árazásuk 26 milliárd euróra teszi a bank értékét. A Deutsche Bank egyébként valamivel felülteljesíti a piacot, hiszen a Bloomberg Európai banki és pénzügyi szolgáltató indexe 29 százalékkal hanyatlott idén.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!