TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hétfőn délelőtt az olaszok egy kisebb, míg a belgák egy jelentősebb volumenű állampapíraukciót tartottak. Bár előbbi esetében a hozamok tovább nőttek, de legalább sikeres volt a kibocsátás.

567 millió euró értékben értékesített infláció követő állampapírokat az olasz kincstár 7,3 százalékos hozam mellett. Az olaszok utoljára 2010 márciusában jelentek meg hasonló termékkel, akkor még 2,9 százalék volt a hozam. Az aukció lefedettsége 2,16-szoros volt. A mai aukciónál lényegesen komolyabb kihívás elé néz holnap az olasz állampapírpiac, hiszen 8 milliárd euró értékben hirdet meg
papírokat majd az olasz kormány.

Az olasszal szemben a belga piac már ma komolyabb "terhelést" kapott, hiszen 2 milliárd euró értékben értékesítettek új állampapírokat, amely a tervezett értékesítési sáv tetejét jelenti. A belgák 450 millió értékben 5,66 százalékos átlaghozam mellett 10 éves, 165 millió értékben 5,46 százalékos hozam mellett 7 éves, 530 millió értékben 5,77 százalékos átlaghozam mellett 24 éves és 860 millió értékben 5,78 százalékos hozam mellett 30 éves papírokat adtak el.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.