<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Napi Gazdaság információja szerint lemondott a magán-nyugdíjpénztári szektor száz százalékát tömörítő Stabilitás Pénztárszövetség elnöki posztjáról Nagy Csaba, aki egyben az OTP-pénztárak vezetője.

Távozását a csoporton belüli elfoglaltsága indokolta - írja a lap csütörtöki számában. A szektorban azonban azt beszélik, hogy az OTP elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor nem akarta, hogy a magánpénztárak körül kialakult, a jövőben nagy valószínűséggel elmérgesedő csatározás közepette gyakran hangozzék el a bank neve - írja a lap.

Nagy Csaba utódja Bába Julianna, az AXA Nyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke lett. A vezetőváltás alighanem módosulást hoz a Stabilitás stratégiájában is. A lap úgy tudja, hogy a szövetség még erőteljesebb ellenkampányba kezd.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.