<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

 

Ehelyett bűnbakot kerestek, SZEMÉLYEK, nevek keringtek a neten és az újságok hasábjain, akik "hatáskörüket túllépve"
kárt okoztak az őket alkalmazó intézménynek, akik "valamely piac ellen spekuláltak".. hogy-hogynem első számú közellenséggé léptek elő!
Idézet a //www.fntudosito.hu/riport/3052
cikkemből...

Most, hogy állítólag lecseng a válság, mellékes kis hír - amely csak a Kulcsár-ügy megsemmisített ítélete miatt kap közérdeklődést.

Ne felejtsük el, a mellébeszélés itt kezdődött, a "magányos elkövető" régi receptjét vették elő, amit a bíróság most "szentesített"!

A PÉNZÜGYI SZEKTOR ÉS A NEOLIBERÁLIS-NEOKONZERVATÍV GAZDASÁGFILOZÓFIA CSŐDJÉNEK MELLÉKTERMÉKE J. KERVIEL SPEKULÁCIÓJA. G.W. BUSH-SAL ÉS A REPUBLIKÁNUSOK VERESÉGÉVEL - nem utolsó sorban hazai viszonylatban a Fidesz előretörésével, eltemetésre került, ha igaz?!

A mostani helyzetet csak a fundametális anyagi értékekkel, a valóságos termékekkel
reális alapon történő kereskedéssel orvosolható. A piacot a talpára kell álítani!

A NEMZETKÖZI TRÜKKÖZÉSNEK, a ravaszul megkomponált, de átláthatatlan befektetési jegyek, alapok, és más termékek piacra vitelével - a válságon éppen annak előidézői kerestek.

Íme a legújabb hír, amely kissé a boszorkányüldözésre emlékeztet és megkíméli a bankárokat, a csúcsvezetőket, a piac irányítőit, akik nélkül ez a bűnügy nem jöhetett volna létre!

"Letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Société Générale volt határidős kereskedőjét egy francia bíróság. Jerome Kerviel közel 5 milliárd eurós kereskedési veszteséget halmozott fel. "
..."Dominique Pauthe, az ítéletet kihirdető bíró Kervielt az ügy egyetlen felelőseként nevezte meg, ő egyedüliként nevezhető meg az összesen 50 milliárd euró volumenű határidős pozícióval megvalósított csalás elkövetőjeként.

Egy korábbi interjúban a Société Générale vezetője Kervielt "pénzügyi terroristának" nevezte, és kijelentette, hogy a trader egyedül hajtotta végre pénzügyi machinációit.

Az összesen 4,9 milliárd eurós pénzügyi veszteséget előidéző csalás Franciaország történetében a legnagyobb volumenű ilyen jellegű bűncselekmény. "

Lám, lám elnököket (JFK !)és a gazdaságot is a "magányos tettesek" veszélyeztetik. Így kényelmes, a kisember megnyugodhat, "a bűnös bűnhődik" - ne is keresse a pénzét, az adóját, a nyugdíját - EZ VILÁGJELENSÉG!

Szerintem a szerencsétlen karrierista, aki nem akarta időben bevallani a vétkeit és csökkenteni a veszteséget, akit állítólag ellenőriztek is, meg nem is (?!) - valami igazságot mond ki a nyilatkoztában, amelyet idézek:

"Jerome Kerviel az ítélethozatalt követő első interjújában azt mondta, összetört a büntetés súlya alatt. Szerinte a bírók azt akarták, hogy ő egy személyben fizessen meg minden visszaélésért, amelyet bankárok követtek el a válság alatt."

Forrás: //www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=139491&is=1

Mi a tanulság?
Ezek szerint semmi?

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.