2007. október 12. 15:09

Volatilis napot zárt a tőzsde, és ugyan a csütörtöki értékéhez képest magasabban fejezte be a napot, a forgalom elég gyengécske volt.

Volatilis napot zárt a tőzsde, és ugyan a csütörtöki értékéhez képest magasabban fejezte be a napot, a forgalom elég gyengécske volt.

Csalóka volt a forgalom, számszerűleg ugyan átlagos, 33 milliárdos volt, de ha a nagy (vélhetőleg ön)kötéseket kivesszük, akkor már mindjárt sokkal lehangolóbb a kép. Az álmos hangulat ellenére a délutáni amerikai kiskereskedelmi adatok hatására kicsit magára talált a piac, és végül szerény, 25 pontos pluszban zárt a Bux. A tőzsde fő mutatója 28263 ponton fejezte be a hetet.

Az index emelkedésében a főszerepet a Mol játszotta, az olaj' 28300-on zárt, ami 405 forintos, 1,45%-os emelkedést jelent. Stagnált a Telekom (960, 0), míg némileg olvadt az OTP ára. Igaz a bankpapír 9535-ös záróértéke legalább a kritikus 9500-as ellenállási szint felett van, így a tegnapi kitörés után van remény a további emelkedésre a jövő héten.

Az OTP-hez hasonló mértékű, 0,63 százalékos esést könyvelhetett el a Richter (38500), szinte tizedszázalékra hasonló volt az Egis mai teljesítmény (23100,-0,65%).

A kisebb papírok közül a Rába 2191-en zárt (-3%), míg nap végére a reggel még vergődő Pplastot nullára húzták vissza (8000).

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.