TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Két hét alatt már harmadszorra esik jelentős mértékben a japán Nikkei 225 tőzsdeindex. Most a kínai feldolgozóipari BMI adott egy nagy pofont Tokiónak.

A japán Nikkei 3,72 százalékos gyengüléssel zárta a hétfőt, de az ázsiai indexek többsége esést mutatott a HSBC bank vártnál gyengébb kínai feldolgozóipari BMI-je miatt.

Az Asia Dow 1,11 százalékkal esett, míg a két kínai index közül a hongkongi Hang Seng 0,49 százalékkal, a Shangahi Composite pedig jóval enyhébb mértékben, 0,07 százalékkal.

Eközben a szingapúri Straits Times is gyengült, 0,62 százalékkal, valamint a Sensex is, 0,94 százalékkal.

mfor.hu

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.