1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A vártnál kisebb profitra tett szert üzleti éve utolsó negyedében a Procter and Gamble, miután a marketing kiadások növekedését nem tudta ellensúlyozni a forgalom bővülése.

Az egyebek mellett a Pampers eldobható pelenkákat és a Gillette borotvákat forgalmazó cég bevételei 5 százalékkal 18,9 milliárd dollárra nőttek a júniussal végződött negyedévben, miközben elemzők 19,1 milliárdot vártak.

Az adózott eredmény 2,19 milliárd dollárra, részvényenként 71 centre esett az egy évvel korábbi 2,47 milliárdról, 80 centről. Elemzők 80 centet vártak részvényarányosan.

A 2011-es üzleti évben 2-3 százalékos forgalomnövekedést vár a háztartásvegyipari és fogyasztásicikk-gyártó amerikai vállalatcsoport.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!