1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ugyan majd' 450 pontos nyereségben is állt a kedd délelőtti kereskedésben a Dow Jones 30-as indexe, az amerikai kereskedés utolsó órájának intenzív eladási hulláma 550 pontot faragott le értékből, így a hétfői zuhanás után kedden is jelentős, 1,3 százalékos esést jegyezhettünk fel.

A DJIA, amely a kereskedés során 650 pontos tartományt "járt be", végül 15 665,64 ponton zárt. Szintén egy százalék feletti volt a mínusz az S&P500-as mutatónál, amely 25,43 ponttal 1867,78 pontra esett. A harmadik, elsősorban technológiai papírok mozgását "összegző" Nasdaq Composite 0,44 százalékkal csökkent, 4506,49 pontra.

Így a New York-i értéktőzsdék főbb mutatóinál immár hatodik napja tart a lecsúszás.

Az amerikai piacok meglepő keddi visszaesése különösen az európai piacoknak fájhat majd szerdán, hiszen azok - az ázsiaiakkal ellentétben - igen jelentős erősödést értek el kedden. 

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!