TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2007. október 19. 09:19

Nem néz ki jól a Bux grafikonja, ráadásul a nemzetközi hírek sem adtak okot túl sok optimizmusra. Ha nem tudunk a következő napokban felpattanni, akár egy komolyabb esésbe is belefuthat a piac.

Nem néz ki jól a Bux grafikonja, ráadásul a nemzetközi hírek sem adtak okot túl sok optimizmusra. Ha nem tudunk a következő napokban felpattanni, akár egy komolyabb esésbe is belefuthat a piac.

A forgalom nélküli kereskedés mellett ismét lassú csurgás jellemzi a hazai piacot. A vevők érthetően kivárnak, senki sem szeretne hétfőn-kedden úgy ülni a pozíciójába, hogy tehetetlenül kell néznie, ha esetleg a nyugati (vagy meghatározó keleti) piacok lefele vennék az irányt.

Az óvatosság persze abból a szempontból sem árt, hogy nem fest túl jól az index chartja. Nagyon a támaszon ugrál az index, ha pedig a mostani piacon akár egy kisebb stockkal is borít valaki, akkor könnyen lejtőre kerülhetünk.


Persze, ha sikerül kibekkelni a ma napot, és a jövő hét elején sem jön komoly abb negatív hír, akkor benne van, hogy újra nekiugorjon a Bux a 28200-as ellenállásnak.

Ami a mai árakat illeti, a rekordmagasságokban lévő olajár ellenére a Mol esett, a részvény 27200 körül forgott 11 óra után, ami 0,7 százalékos visszaesést jelent a csütörtöki záróárhoz képest. Az OTP 9350 (-0,4%), míg a Richter 100 forintos pluszban van (38700). A MTelekom stagnál, a csütörtöki záróval azonos szinten, 945-ön áll.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.