2007. október 19. 09:19

Nem néz ki jól a Bux grafikonja, ráadásul a nemzetközi hírek sem adtak okot túl sok optimizmusra. Ha nem tudunk a következő napokban felpattanni, akár egy komolyabb esésbe is belefuthat a piac.

Nem néz ki jól a Bux grafikonja, ráadásul a nemzetközi hírek sem adtak okot túl sok optimizmusra. Ha nem tudunk a következő napokban felpattanni, akár egy komolyabb esésbe is belefuthat a piac.

A forgalom nélküli kereskedés mellett ismét lassú csurgás jellemzi a hazai piacot. A vevők érthetően kivárnak, senki sem szeretne hétfőn-kedden úgy ülni a pozíciójába, hogy tehetetlenül kell néznie, ha esetleg a nyugati (vagy meghatározó keleti) piacok lefele vennék az irányt.

Az óvatosság persze abból a szempontból sem árt, hogy nem fest túl jól az index chartja. Nagyon a támaszon ugrál az index, ha pedig a mostani piacon akár egy kisebb stockkal is borít valaki, akkor könnyen lejtőre kerülhetünk.


Persze, ha sikerül kibekkelni a ma napot, és a jövő hét elején sem jön komoly abb negatív hír, akkor benne van, hogy újra nekiugorjon a Bux a 28200-as ellenállásnak.

Ami a mai árakat illeti, a rekordmagasságokban lévő olajár ellenére a Mol esett, a részvény 27200 körül forgott 11 óra után, ami 0,7 százalékos visszaesést jelent a csütörtöki záróárhoz képest. Az OTP 9350 (-0,4%), míg a Richter 100 forintos pluszban van (38700). A MTelekom stagnál, a csütörtöki záróval azonos szinten, 945-ön áll.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.