2018. január 10. 09:01

A kriptopénzek második helyezéséért komoly versenyfutás zajlik az Ethereum és a Ripple között. A pozíciók folyamatosan változnak, attól függően, hogy melyik eszköz tudott nagyobbat ugrani.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az Ethereum befektetői dörzsölhetik a markukat, a kripotovaluta továbbra is kirobbanó formában van. Szerdán az árfolyama túllépte az 1400 dolláros szintet, ami azért döbbenetes, mert csupán néhány napja ugrotta át története során előszösz az 1000 dolláros árfolyamot.
 
 
Az Ethereum egy hét alatt 60 százalékot ugrott, ami önmagában is elképesztő szám. Ha viszont megnézzük az egyéves hozamát, akkor azt láthatjuk, hogy 13 000 százalékot nőtt. Vagyis aki egy évvel ezelőtt vett 8000 ezer forintért (akkori árfolyamon kb. 28 dollárért) ilyen kriptovalutát, annak most 1 millió forint értékű eszköze van.

Közben az elmúlt hetek stagnálása után valamelyest a Bitcoin is magára talált, ám a legismertebb virtuális pénz még mindig 20 százalékkal eddigi rekordja alatt forog.
 
mfor.hu