2p

Felszólította kötvényeseit az E-Star, hogy figyeljék a cég kommunikációját és döntéseik meghozatala során vegyék figyelembe a társaság pénzügyi helyzetét.

A társaság egyébként 4722 darab, összesen 472,2 millió forint névértékű RFV 2014/A kötvényére fogadott el visszavásárlási ajánlatot az E-Star Esco Kft. a hétfői aukción. Az E-Star által meghirdetett mennyiség 14 545 darab volt, a beérkezett ajánlat 18 556 darabra vonatkozott.

Az elfogadott legalacsonyabb ár 12,9200 (bruttó 20,99) százalék, a legmagasabb 17,9275 (bruttó 26) százalék, az elfogadott ajánlatok átlaga 17,6679 (bruttó 25,74) százalék.

Az E-Star közölte: az aukciót csak részben tartja sikeresnek, tekintettel arra, hogy a meghirdetett maximális mennyiségnek csak a töredékét ajánlották fel a kötvények tulajdonosai a társaság által reálisnak tartott árfolyamon.

A társaság szerint a hozzájuk érkezett visszajelzések alapján számos kötvényes azért mulasztott el ajánlatot tenni, mert nem követte a társaság eddigi kommunikációját, illetve befektetési szolgáltatójától sem értesült az ajánlattételi lehetőségről.

Az E-Star felhívja a kötvényesek figyelmét arra, hogy a rendelkezésre álló nyilvános információk alapján alaposan tájékozódjanak a társaság gazdasági helyzetéről, működési lehetőségeiről, és ennek alapján hozzák meg a kötvényeikkel, illetve azok értékesítésével kapcsolatos döntéseiket.

MTI/mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!