<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A vártnál nagyobb mértékben nőtt az Adidas profitja a második negyedévben, és jócskán meghaladta az egy évvel korábbit, többek között a labdarúgó világbajnokságnak köszönhetően.

A júniussal végződött második negyedévben 126 millió euróra nőtt az adózott eredmény az egy évvel korábbi 9 millióról, a bevétel 19 százalékkal 2,9 milliárd euróra emelkedett, konstans árfolyamon számolva 11 százalékos volt a növekedés.

A világbajnokság két szempontból is jövedelmezőnek bizonyult a cég számára: az Adidas látta le felszereléssel a világbajnok spanyol csapatot, a világbajnoksághoz kapcsolódó ajándéktárgyak értékesítése pedig az Adidas-főnök előzetes várakozásai szerint másfél milliárd euróval dobta meg a cég bevételét.

A társaságnál egyelőre nem értékelték a vállalat teljesítményét, a részletes jelentés augusztus 4-én lát napvilágot.

MTI/Menedzsmen Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.