TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nyáron több lakópark is kedvezményekkel csalogatja a potenciális vevőket, mivel ilyenkor rendszerint visszaesik a lakásértékesítés.

A lakásépítők különböző akciókat kínálnak: egyesek árengedményt adnak, mások ingyen adják a lakáshoz a konyhabútort vagy a légkondicionálót. Előfordul az is, hogy a beruházók azzal próbálnak vásárlásra ösztönözni, hogy beharangozzák: ősszel áremelés várható.

Azért is kénytelenek kedvezményekkel csalogatni az értékesítők, mert az idei első negyedévben újabb kilencezer lakás kapta meg az építési engedélyt. Bár ez 14 százalékkal elmarad a tavalyi év hasonló időszakától, de így is jelentős szám. A megtorpanás leginkább Budapesten érezhető: a fővárosban 30 százalékkal esett vissza a kiadott építési engedélyek száma az év első három hónapjában.

Kövesdi Marcell, a Lakásbörze szervezője szerint: Korábban a teljes nyári szezon a nullával volt egyenlő az ingatlanpiacon, mára azonban árnyaltabbá vált a kép. Csak az augusztus fekete hónap az ingatlanosok számára. A június-július hónapban még aktívak a vásárlók, ezért is rendezik meg a Millenáris Parkban, július 12-13-án a lakásbörzét, ahol közel százezer használt és új lakás között válogathatnak majd az érdeklődők.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.